Cum cumpar Modalitati plata Livrare si montaj Garantie Alte intrebari Termeni si conditii
Politica Cookie Protectia datelor cu caracter personal Politica de Cofidentialitate Formular solicitare date Termeni & Conditii
Nu sunt produse in cos.
Total 0,00 leiTelefon:
    Info produse, livrari si facturare:
              0744 276 168;
              0748 998 865
Email: office@montaj-alarme.com
Adresa: Focsani, Vrancea
Program: Luni-Vineri: 900 - 1700
                  Sambata: 800 - 1400
Limba romana Limba engleza

Termeni si conditii

1. DISPOZITII GENERALE

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul www.montaj-alarme.ro implica automat acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Acest site este intretinut si administrat de catre compania SC A&V PRIMETEHNIC SRL, denumita in continuare Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.montaj-alarme.ro, va fi denumita Client.


2. CONTINUTUL SITE-ULUI

S.C. A&V PRIMETEHNIC SRL defineste prin continut, toate informatiile continute in site in forma de text, date, imagini(poze). Firma SC A&V PRIMETEHNIC SRL isi rezerva dreptul de a actualiza sau de a modifica continutul acestui site fara a anunta in prealabil. Intregul continut al site-ului www.montaj-alarme.ro este proprietatea Furnizorului si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Furnizorului, a oricaror elemente din continut, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din continutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. In cazul in care observati o incalcare a drepturilor de autor de catre www.montaj-alarme.ro va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office@montaj-alarme.ro


3. DECLINAREA RESPONSABILITATII

Fotografiile, descriera, caracteristicile si accesoriile produselor prezentate pe www.montaj-alarme.ro sunt doar cu titlu informativ, de aceea produsele livrate pot diferi in orice fel, fara o notificare prealabila. SC A&V PRIMETEHNIC SRL face tot posibilul ca produsele livrate sa respecte cat mai mult descrierile prezentate pe site. Totusi, in cazul in care continutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afisate gresit , iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea produselor incasata de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.
SC A&V PRIMETEHNIC SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru scopul in care sunt utilizate produsele achizitionate. SC A&V PRIMETEHNIC SRL descurajeaza utilizarea produselor in afara legii si in afara normelor de buna cuviinta. Clientul isi asuma in totalitate responsabilitatea utilizarii produselor achizitionate de la SC A&V PRIMETEHNIC SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate in general persoanelor si autoritatiilor care prin competenta lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere si monitorizare. In cazul in care produsele sunt achizitionate de persoane fara competente de monitorizare si supraveghere, acestora le revine obligatia de a anunta persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru. Orice incercare de incalcare a legilor Romaniei adusa la cunostiita firmei SC A&V PRIMETEHNIC SRL va fi raportata de urgenta organelor competente.


4. CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Mentionam ca toate datele furnizate de catre dumneavoatra sunt confidentiale si sunt folosite doar in scop comercial pentru a elibera factura, certificatul de garantie si pentru expedierea produselor. A&V Primetehnic SRL declara ca nu va furniza datele dumneavoastra personale unor terti.
Clientul are dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale precum si incetarea dreptului de a fi contactat de catre Furnizor. Acest lucru se poate face contactand Furnizorul. Datele dumneavoastra personale pot fi furnizate doar organelor competente la cererea expresa si justificata a acestora.


5. GARANTIE

Garantia produselor achizitionate este de 12, 24 sau 36 de luni, in functie de produsul achizitionat. Toate produsele achizitionate vor fi insotite de certificat de garantie. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau inlocuit, dupa caz, la sediul firmei noastre. Conditiile de garantie precum si procedura in cazul defectiunii unui produs sunt detaliate in Certificatul de garantie. In cazul nerepararii produsului, precum si a imposibilitatii de inlocuire a acestuia de catre Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achizitionarea altor produse din magazin. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului in cazul nerepararii sau neinlocuirii prosusului este valoarea sumei incasate de catre Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.


6. PRETURI SI TAXE

Pretul final platit de Client la ridicarea coletului este format din pretul produsului afisat pe site + cheltuielile de livrare si de transport.
Plata se poate face ramburs(la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat, sau se poate face in avans, prin ordin de plata in baza unei facturi proforme.


7. SUPORT TEHNIC SI CONSULTANTA PROFESIONALA

Oferim clientilor suport tehnic si consultanta de specialitate in limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se ofera prin telefon sau prin email de catre consultatii nostri. Suportul tehnic oferit de societatea noastra consta in ajutarea si sprijinirea clientilor sa identifice d.p.d.v tehnic produsele solicitate, sa verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, sa gaseasca solutii tehnice in functie de cerintele si nevoile clientilor, sa configureze sisteme complexe de securitate in vederea achizitiei.

Pentru ca este aproape imposibil prin telefon sau prin email si pentru ca societatea nostra presteaza servicii de instalare a produselor comercializate, NU SE OFERA SUPORT TEHNIC pentru instalarea, configurarea si programarea sistemelor de securitate (antiefractie, supraveghere video, antiincendiu, control acces, interfonie si videointerfonie, etc.).


8. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate de pe site-ul www.montaj-alarme.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid sau al Postei Romane.
Termenul de livrare este de 48-72 ore, daca nu se specifica altfel, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, dvs. veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul produselor care nu se afla pe stoc sau in cazul comenzilor mari termenul de livrare poate creste pana la 3 saptamani. Plata se poate face ramburs(la ridicarea coletului) direct catre firma de curierat, sau se poate face in avans, prin ordin de plata in baza unei facturi proforme.
Cheltuielile de livrare si transport sunt suportate de catre Client.


9. RETURNAREA PRODUSELOR

Potrivit art. 7, din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin colet cu acceasi firma de curierat rapid cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.


10. TENTATIVA DE FRAUDA

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau continutului site-ului www.montaj-alarme.ro va fi raportata autoritatilor competente si va face obiectul unei plangeri penale catre acestea.


11. LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine Instantelor de Judecata Romane, de pe raza municipiului Focsani.


Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea site-ului de catre Client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa parasiti acest site.

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.